15/12: Ο Βέβηλος ζωντανά στο Piraeus 117 Academy για την παρουσίαση του νέου του δίσκου!


Ο Βέβηλος το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου σε ένα live φωτιά στο Piraeus 117 Academy θα μας παρουσιάσει το νέο του δίσκο με τίτλο «Το Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών»! Μαζί του επί σκηνής θα εμφανιστούν oι Παραφρων, Τσεκος και DJ Magnum. Tα τέσσερα στοιχειά είναι έτοιμα να βάλουν φωτιά σε ακόμη ένα δυνατό live...

Ο Βέβηλος μια εμβληματική παρουσία στην ελληνική hip hop σκηνή με ιστορία από το μακρινό 1993, ανεβαίνει ξανά on stage με νέο υλικό, αυτή τη φορά για να μας παρουσιάσει το νέο του δίσκο με τίτλο «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών». Η δεύτερη προσωπική του δουλειά μετά τον πετυχημένο δίσκο «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου», και αυτός ο δίσκος αναμένετε και πάλι να κάνει τα υπόγεια να απο βρίθουν ρίμες, με τις ιστορίες του μελοποιημένες μέσα από μια underground βαρύθυμη παράκληση.

Ο Βέβηλος ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Η μουσική του αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες του low bap. Ο ίδιος, έγινε γνωστός με τους Βαβυλώνα τη δεκαετία του ’90, ενώ ηγήθηκε και στους Ομερτά, ένα σχήμα το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 2001 μέσα στη φυλακή.

Το 2010 αποφυλακιζετε, αλλαζει και ασχολείται ξανά ενεργά με την μουσική, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να ζει και να αναπνέει για τη μεγαλη του αγάπη, συμμετέχει σε συναυλίες αλληλεγγύης και γράφει και εκδίδει σε CD και σε βινύλιο, το πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου».

Αυτή την περίοδο επιστρέφει με νέο δίσκο «Το Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών» μια γεύση πήραμε πριν μερικές μέρες μεσώ Youtube, δυναμικά τραγούδια και συμμετοχές όπως του Παραφρων, Τσεκος, Anser και με τον DJ Magnum στα scratch να απογειώνει το δίσκο, επιβεβαιώνουν ότι και αυτή η δουλειά του Βέβηλου θα είναι εξίσου υπεροχή όπως η πρώτη. Τη σφραγίδα τους στο δίσκο βάζουν η φωνή της Κατερίνας Γώγου, ο Τάσος Λειβαδίτης,το Άρθρο 84 του Ποινικού Κώδικα, η δολοφονία του Ζακ Κωστοπουλου και η ανθρώπινη απάθεια. Από τους Βαβυλώνα, στο «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου» και τώρα «Το Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών»... Άκουσέ τον, έχει κάτι ακόμα να σου πει...

Εισιτήρια:
Προπώληση κοστίζουν 8€
Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης:
Αθήνα Ticket House,
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr / www.ticketmaster.gr


Μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο του Βέβηλου, τα υπόλοιπα το Σάββατο 15 Δεκεμβρη στο Piraeus 117 Academy....
























Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου