Love is a gift: Ένα συγκινητικό βίντεο για την απώλεια τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Πώς είναι τα Χριστούγεννα όταν έχεις χάσει τους γονείς σου ή κάποιον άνθρωπο που αγαπάς; Μια Χριστουγεννιατικη ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Love is a gift», του κινηματογραφιστή Phil Beastall μας δείχνει πόσο άσχημη είναι η απώλεια και ειδικά τούτες τις εορταστικές μέρες, επίσης μας δείχνει και έναν συγκινητικό τρόπο να νιώθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους που δεν βρίσκονται πια μαζί μας.

O 32χρονος Βρετανός κινηματογραφιστής, ο Phil Beastall, ξέρει ότι η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου μοιάζει πιο δυσβάστακτη στην περίοδο των γιορτών. Δημιούργησε λοιπόν μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους, που μιλάει για το πώς είναι να κάνεις Χριστούγεννα χωρίς τη μητέρα σου. Ακόμα και αν τη χάσεις ενώ έχεις ενηλικιωθεί προ πολλού, το κενό δεν μπορεί να αναπληρωθεί.

Το βίντεο που ανέβασε αρχίζει δείχνοντας μια συνηθισμένη καθημερινότητα ενός νέου άντρα, ο οποίος μετράει αντίστροφα μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Μέχρι που «ξανασμίγει» με την αγαπημένη του μητέρα με έναν μάλλον αναπάντεχο τρόπο. Ο οποίος επιβεβαιώνει τον τίτλο της ταινίας, «Love is a gift», ότι η αγάπη είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.


Δείτε το συγκινητικό βίντεο του κινηματογραφιστή Phil Beastall:




ΠΗΓΗ 1
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου