Έλενα Ξυδιά: Η «ιπτάμενη πιανίστρια» στο ιστορικό Θέατρο Απόλλων στη Σύρο!

Απολαύστε την Ελληνίδα πιανίστρια Έλενα Ξυδιά γνωστή και ως «ιπτάμενη πιανίστρια» στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στη Σύρο, σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά θέατρα στην Ελλάδα.

Η Έλενα Ξυδιά μας παρουσιάζει ένα υπέροχο μουσικό κλιπ που αποτυπώνει την ομορφιά και τη μαγεία της Σύρου και του Θεάτρου Απόλλων. Μέσα από τις νότες και τις εικόνες, το ταξίδι μας ξεκινάει από τους μυστηριώδεις δρόμους του νησιού όπου η ιστορία και η παράδοση συγχωνευονται με την Τέχνη. Καθώς οι νότες παίζουν στο πιάνο , οι εικόνες παίρνουν ζωή και η κάθε νότα αποτυπώνει τη μαγεία της κάθε πέτρας, του κάθε περάσματος του χρόνου.

Το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων αποτελεί έμβλημα της Ερμούπολης και συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της Σύρου. Η πόλη δημιούργημα των προσφύγων στις αρχές του 19ου αιώνα, αποτέλεσε ένα κοινωνικό, οικονομικό και αρχιτεκτονικό θαύμα, με εκπληκτική για την εποχή πνευματική κίνηση και ακτινοβολία. Καθώς η μελωδίες αγγίζουν τις ψυχές μας, οι εικόνες μας ταξιδεύουν σε μια συναρπαστική περιήγηση στο νησί. Κάθε πλάνο στο βίντεο μας αποκαλύπτει ένα μέρος της Σύρου, μια ιστορία, ένα συναίσθημα που μας κερδίζει και μας μεταφέρει σε έναν κόσμο ονειρεμένο και αυθεντικό. Ένα ταξίδι που μέσα από τις νότες και τις εικόνες αφήνει το σημάδι του στις καρδιές μας και μας καλεί να ξαναγυρίσουμε σε αυτό τον μαγευτικό κόσμο ξανά και ξανά.

Δείτε το βίντεο:







Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου