GameBoy: Η γνωστή παιχνιδομηχανή στο μικρότερο μέγεθος που έχει κυκλοφορήσει ποτέ


Η κλασική παιχνιδομηχανή GameBoy της Nintendo που μεγάλωσε γενιές κυκλοφορεί στο μικρότερο μέγεθος που έχει κατασκευάστει ποτέ!

Ο YouTuber Elliot Coll γνωστός και ως The Retro Future έψαχνε να αγοράσει μια ρετρό κονσόλα μεσο ίντερνετ και κατέληξε στο μικρότερο Game Boy που κατασκευάστηκε ποτέ. Η κονσόλα αυτή είναι ανεπίσημη και προφανώς δεν έχει άδεια από την Nintendo και πωλείται από γνωστό site στα 85 δολάρια.

Η κονσόλα λειτουργεί κανονικά και είναι κατασκευασμένο με κάθε λεπτομέρεια και με το που ενεργοποιείται με τον ανάλογο διακόπτη φορτώνει μια οθόνη με διάφορα games που είναι προεγκατεστημένα. Ο YouTuber σημειώνει στο βίντεο ότι στο πακέτο δεν υπήρχαν οδηγίες χρήσης και πως έψαχνε τα πάντα μόνος του, αφού όλες οι ειδοποιήσεις που του έβγαιναν ήταν στα ιαπωνικά.

Δείτε το βίντεο:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου