Kοάλα θρηνεί για τον θάνατο της συντρόφου του!


Ραγίζει καρδιές ένα σπαρακτικό βίντεο από την Αυστραλία που μας δείχνει ένα αρσενικό κοάλα να θρηνεί τη νεκρή φίλη του!

Ένα συγκινητικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μας δείχνει ένα αρσενικό κοάλα απο την Αυστραλία να θρηνεί τη νεκρή σύντροφό του. Οι αντιδράσεις του κοάλα είναι ανθρώπινες, καθώς αγκαλιάζει τη σορό της συντρόφου του και ακούγεται σα να κλαίει. Οι διασώστες απο την Αυστραλιανή υπηρεσία διάσωσης κοάλα που κλήθηκαν στην κοιλάδα Κορόμαντελ νοτιοανατολικά της Αδελαΐδας για να βοηθήσουν τα δυο κοάλα όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το θηλυκό κοάλα είχε καταλήξει.

«Λάβαμε μια κλήση, η οποία ανέφερε ότι είχαν βρει ένα κοάλα στο έδαφος στη βάση ενός δέντρου. Ωστόσο, υπήρχε και ένα δεύτερο κοάλα. Κατά την άφιξη ο διασώστης εντόπισε ένα νεκρό ενήλικο θηλυκό κοάλα και ένα δεύτερο ενήλικο αρσενικό κοάλα. Είναι πάντα σπαρακτικό να συμμετέχεις σε μια διάσωση που περιλαμβάνει ένα νεκρό κοάλα, αλλά ακόμα πιο σπαρακτικό ειναι να βλέπεις το αρσενικό κοάλα να κρατά και να αγκαλιάζει το νεκρό κοάλα» ανέφερε η Αυστραλιανή υπηρεσία διάσωσης κοάλα.

Δείτε το βίντεο:








Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου