Hip Hop: Τραγουδώντας τη γενιά της κρίσης

Δείτε το ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Αόρατη Πόλη» που προβλήθηκε από το Kontra Channel και είναι αφιερωμένο στη Hip-Hop μουσική σκηνή και σε όλα αυτά που πραγματικά αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη μουσική κουλτούρα.

Στο τρίτο επεισόδιο της «Αόρατης Πόλης» οι άνθρωποι της Hip-Hop μιλούν στο Kontra Channel και στους συντελεστές της εκπομπης τον Φοίβο Κλαυδιανό, Κυριάκο Δημάγγελο και στον Ιάσονα Σχινά – Παπαδόπουλο, για την ραπ, την κοινωνία και την πολιτική. Πώς γεννήθηκε η Hip-Hop κουλτούρα; Εκτός από είδος μουσικής είναι η Hip-Hop και τρόπος ζωής; Ποιό είναι σήμερα το κοινωνικό μήνυμα της Ραπ μουσικής; Ο Anser, ο Tiny Jackal, οι Rationalistas, ο Eversor, ο Θανάσιμος, οι Social Waste, ο Λάγνης, ο Λόμπο, ο ΔΠΘ και πολλοί άλλοι απαντούν στην «Αόρατη Πόλη». Οι άνθρωποι του ελληνικού ραπ αφηγούνται στο Kontra τις ιστορίες τους, τι τους έκανε να αγαπήσουν τη Hip-Hop αλλά και πως βλέπει σήμερα η μουσική σκηνή τη κοινωνική πραγματικότητα που βιώνουμε.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου