Κεντρικό θέμα παντού το όμορφο παραμύθι του ΑΠΟΕΛ!

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με την προκριση του ΑΠΟΕΛ στο champions league. Στη Κύπρο ακόμα να πιστέψουν τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους, ενώ ο τύπος στην υπόλοιπη Ευρώπη υποκλίνεται με διθυραμβικούς τίτλους...

Το επίσημο σάιτ της UEFA έχει την κεντρικό θέμα την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ με τίτλο:
«Τα φώτα στο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει το παραμύθι του στους ''8''»

Η εφημερίδα «Πολίτης» στην ηλεκτρονική του έκδοση ανέφερε: «Δεν είναι όνειρο. Είναι... λήθαργος! Μην γελιέστε, δεν κάναμε λάθος. Δεν μιλάμε για Football Manager, δεν μιλάμε για Pro ή FIFA. Μιλάμε για 100% πραγματικότητα!».
 
Η ιστοσελίδα «shootandgoal» έγραψε: «Τους έκανε όλους να παραμιλάνε. Επική πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι της Λιόν, με ήρωα τον Διονύση Χιώτη».

Η ιστοσελίδα «kerkida.net» υπογράμμισε: «Νύχτα μαγική και ονειρεμένη, με ήρωα τον Χιώτη. Είναι πραγματικότητα, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ».

«Η Ρουλέτα ήταν… Χιώτι-κη. Στους «8» του ΑΠΟΕΛ, 4-3 στα πέναλτι τη Λιόν», τόνισε το «protathlima.com».





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου