Η Google «παρουσιάζει» on line τη ζωή και το έργο του ΜαντέλαΜετά από τη συνεργασία με το Νοτιοαφρικανικό Κέντρο Μνήμης Νέλσον Μαντέλα (NMCM) η Google, δημιούργησε ένα Διαδικτυακό ψηφιακό αρχείο με πλούσιο ιστορικό υλικό -φωτογραφίες και έγγραφα- που ανήκουν στον άνθρωπο-σύμβολο του αγώνα κατά του Απαρτχάιν, τον Νέλσον Μαντέλα.

Σύμφωνα με την Google τα αρχεία περιέχουν έναν πλούτο από πληροφορίες και γνώσεις για τη ζωή και την κληρονομιά του αξιόλογου Αφρικανού ηγέτη και παρουσιάζονται σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του Μαντέλα, (κλείνει τα 93 του χρόνια). Στο υλικό του ψηφιοποιημένου αρχείου περιλαμβάνονται και οι επιστολές του Μαντέλα προς τους φίλους και την οικογένειά του καθ' όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού του στη φυλακή.

Ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής το 1994, έχοντας συμπληρώσει μία πλούσια θητεία στην προεδρία της χώρας, ζει πλέον μακριά από τα κοινά και από το φως της δημοσιότητας.

Δείτε εδώ το ψηφιακό αφιέρωμα της Google για τον Νέλσον Μαντέλα

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου