Google Maps: Ποια είναι τα 10 μέρη που δεν επιτρέπεται να δεις;


Μπορεί η υπηρεσία Google Maps να είναι ιδανική για εικονική περιήγηση στις περισσότερες τοποθεσίες, αλλά η δημοφιλής υπηρεσία χαρτών φρόντισε να αποκρύψει ορισμένες από αυτές για λόγους ασφαλείας. Δείτε ποιες είναι αυτές:

1. Βασιλικό Παλάτι, Ολλανδία

Το Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ -επονομαζόμενο ως Koninklijk Paleis Amsterdam- περιέχει αρκετά μέρη που σχετίζονται με την ολλανδική βασιλική οικογένεια και δε διακρίνονται στο Google Maps.

2. Buffalo Niagara International Airport, ΗΠΑ

Μεγάλο μέρος του Buffalo Niagara International Airport (BNIA) αποκρύπτεται στην υπηρεσία και ο χρήστης δε μπορεί να διακρίνει λεπτομέρειες καθώς κάνει zoom.

3. Tantauco National Park, Χιλή

Προστατευμένη τοποθεσία όπου βρίσκουν καταφύγιο πολλά υπό εξαφάνιση ζώα.

4. Keowee Dam, Ν. Καρολίνα

Ενεργειακό φράγμα στη λίμνη Keowee της Nότιας Καρολίνα που αποκρύπτεται από το Google Maps.

5. Άγνωστη τοποθεσία, Ρωσία

Πρόκειται για μια περιοχή στη σιβηρική τούνδρα που για άγνωστους λόγους δε διακρίνεται στο Google Maps. Η κοντινότερη πόλη είναι η ρωσική Egvenikot που συνορεύει με την Αλάσκα.

6. Minami Torishima Airport, Ιαπωνία

Αεροδρόμιο στην ανατολική ακτή της Ιαπωνίας που χρησιμοποιείται από τις Ιαπωνικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας.

7. Michael Aaf, Γιούτα

Στρατιωτικό αεροδρόμιο όπου πραγματοποιούνται δοκιμές βιολογικών και χημικών όπλων από τον αμερικανικό στρατό.

8. Cornell University Combined Heat and Power Plant, Ν. Υόρκη

Πρόκειται για σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στα πλαίσια της προσπάθειας του Πανεπιστημίου να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.


9. Βαβυλώνα, Ιράκ

Η ιρακινή πόλη αποκρύπτεται από τη δημοφιλή υπηρεσία χαρτών.

10. Vlissingen, Ολλανδία

Πέρα από το Βασιλικό Παλάτι, στο Google Maps δεν περιλαμβάνονται οι δεξαμενές πετρελαίου της Vlissingen και δεκάδες στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις της χώρας.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου