Πήρα πίσω το πρόσωπό μου!


Η επίθεση ενός χιμπαντζή παραλίγο να... της στοιχίσει τη ζωή. Τελικά, επέζησε, αλλά είχε χάσει περισσότερο από το μισό πρόσωπό της! Η Κάρλα Νας δέχθηκε την επίθεση του ζώου, όταν επισκέφθηκε το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του, στο Κονέκτικατ το 2009. Ο χιμπαντζής μάλλον ζήλεψε και όρμηξε στην άτυχη γυναίκα, προκαλώντας της τρομακτικά τραύματα.

Πριν από έξι μήνες η 58χρονη Κάρλα υποβλήθηκε σε ολική μεταμόσχευση προσώπου και τώρα πια αρχίζει να αισθάνεται το νέο δέρμα της. «Είναι σαν το δικό μου πρόσωπο», λέει, «απλώς δεν το αισθάνομαι πλήρως. Οι γιατροί λένε ότι με τον καιρό θα νιώθω όλο και καλύτερα».

Η Κάρλα γνώριζε τον χιμπαντζή Τράβις, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να της καταστρέψει το πρόσωπο.Τώρα η γυναίκα διεκδικεί αποζημίωση 150 εκατομμυρίων δολαρίων, από την πολιτεία του Κονέκτικατ, επειδή δεν έκανε κάτι για να περιορίσει το επικίνδυνο ζώο. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Χιμπατζής επιτέθηκε στην Γυναίκα λόγο μιας αρρώστιας που ειχε και που για αυτόν τον λόγο επαιρνε φάρμακα απο την ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου