Τι απίστευτο μπορεί να φοβάται αυτή η γυναίκα;

Αυτό σίγουρα δεν το έχετε ακούσει, ούτε καν φανταστεί! Η φοβία της αναπτύχθηκε όταν ήταν κοριτσάκι επτά ετών. Κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με το αντικείμενο του φόβου της απλά τρέχει μακριά πανικόβλητη. Και για να μην σας κρατώ σε αγωνία, η Louisa φοβάται... τα κουμπιά!

Το πιο ντροπιαστικό που της έχει συμβεί, είναι στο ταμείο του σούπερ μάρκετ όπου η ταμίας φορούσε βραχιόλι από κουμπιά και όταν άπλωσε το χέρι προς τη Louisa, εκείνη παράτησε τα ψώνια και άρχισε να τρέχει σοκαρισμένη. Εννοείτε πως δεν αγοράζει τίποτα με κουμπιά αφου αρνέίτε να το πλύνει, να το σιδερώσει ακόμα και να το δει!

Η ίδια λέει: "Ξέρω ότι είναι παράλογο, και προφανώς γνωρίζω πως ένα κουμπί δεν μπορεί να μου κάνει κακό, ή και να μετακινηθεί, αλλά υπάρχει κάτι σχετικά με το σχήμα και την υφή που πραγματικά με τρελαίνει." Για την ιστορία η φοβία της επιστημονικά αναφέρεται ως κουμπονοφοβία!ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου