Το πρώτο μαγνητάκι ψυγείου που παραγγέλνει pizza!Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να παραγγείλετε την αγαπημένη σας pizza από το σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού; Αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει πράξη η Red Tomato Pizza, προσφέροντας στους πελάτες της ένα μαγικό μαγνητάκι για το ψυγείο ικανό να παραγγέλνει pizza μέσω Bluetooth. Αυτό κι αν είναι καινοτομία!

Την πρώτη φορά ο χρήστης συγχρονίζει το μαγνητάκι με το τηλέφωνο του, από όπου επισκέπτεται την ιστοσελίδα της εταιρείας και επιλέγει την pizza της αρεσκείας του. Την επόμενη φορά που θα θελήσει να παραγγείλει την αγαπημένη του pizza, αρκεί να πατήσει μια φορά το μαγνητάκι. Δυστυχώς, προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους τυχερούς κατοίκους του Dubai. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε σύντομα κάτι παρόμοιο και στη χώρα μας…


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου