Διακοπή... καταστροφής για τον Παναθηναϊκό


Μόνο αυτό έλειπε από τους «πράσινους» που με την οριστική διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων» βάζουν. ταφόπλακα στη φετινή, ενώ πιθανότατα θα τιμωρηθούν και για την επόμενη σεζόν.

Με βάση τον ΚΑΠ, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο (και φυσικά με μηδενισμό στο ντέρμπι, αφού το κερδίζει στα «χαρτιά» ο Ολυμπιακός με 3-0), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες κυρώσεις ανάλογα με τις κλήσεις που αναμένεται να υπάρξουν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, με βάση και τις εκθέσεις των αρμοδίων.

Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» είναι υπότροποι για εκτεταμένα επεισόδια από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που οδήγησαν στη διεξαγωγή του ντέρμπι τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο, τότε, 22.000 ευρώ. Σε περίπτωση νέας τιμωρίας ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει βαρύ πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 180.000 ευρώ ενώ ίσως κινδυνεύσει και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Βέβαια αν τιμωρηθεί βάσει του άρθρου που αναφέρεται σε οριστική διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων, τότε θα ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς φιλάθλους για 2-3 αγωνιστικές ενώ το πρόστιμο που προβλέπεται ανέρχεται σε 100.000 ευρώ.

Όλα θα εξαρτηθούν, σε κάθε περίπτωση, από όσα θα αναφέρει τελικά το Φύλλο Αγώνα.



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου