Αφεντικό των δικεφάλων ο ΠΑΟΚ


Το πρώτο του Κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε ο ΠΑΟK, ο οποίος επικράτησε με 26-24 της ΑΕΚ στον τελικό που διεξήχθη στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Έγραψε τη δική της ιστορία η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε στον τελικό της ΑΕΚ με 26-24 και σήκωσε το πρώτο του Κύπελλο Ελλάδας. Αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή της ομάδας του Βορρά σε τελικό της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου πως θα κερδίσει η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Στο «Δημ. Τόφαλος», ο ΠΑΟΚ έδειξε να το θέλει περισσότερο και με κορυφαίο τον Τσακίρ,η πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας.
Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τον περσινό χαμένο τελικό στα Χανιά, ούτε φέτος κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Ένωσης ξεκίνησε καλύτερα και είχε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια, κεφάλι πήρε ο ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες ωστόσο να πηγαίνουν γκολ γκολ.

Ο Μπακαούκας έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν ήταν αρκετό για την ΑΕΚ. Από την άλλη, Κοκκώνης, Παλάσκας και Τσακίρης έδιναν τις επιθετικές λύσεις στον ΠΑΟΚ.

Ένα λεπτό πριν λήξει ο αγώνας, ο Μαξίμοβιτς μείωσε στο ένα γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ στην τελευταία του επίθεση, «ροκάνισε» τον χρόνο, ενώ σε νεκρό χρόνο ο Πετρίδης βρήκε… δίχτυα και ο «δικέφαλος» του Βορρά πανηγύρισε το τρόπαιο.

ΠΑΟΚ: Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκώνης, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π., Πετρίδης, Αγκελόφσκι, Ιωαννίδης, Τσακίρης, Σεβαστίδης, Τατσης, Κεσίδης, Πίτσιος.

ΑΕΚ: Καφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου