Μουσείο με μινιατούρες στη Λυών

Στη Λυών, στη Γαλλία βρίσκεται το Διεθνές Μουσείο Μινιατούρας και διακόσμησης.  Δημιουργήθηκε το 1990 και συντηρείται από τον μινιατουρίστα Dan Ollman. Το Διεθνές Μουσείο Μινιατούρας μετακόμισε στο Μέγαρο Δικηγόρων το 2005 στο κέντρο της παλιάς Λυών.
Το μουσείο καταλαμβάνει έκταση 2000 m2 και 7 ορόφους.

Το μουσείο είναι χωρισμένο σε 2 μέρη:
1) Οriginal στοιχεία και διακοσμήσεις από διάσημες ταινίες, μινιατούρες, μάσκες, ρομπότ κλπ. Η εκπληκτική συλλογή αποκαλύπτει τα μυστήρια και τα ειδικά εφέ του κινηματογράφου.

2) Μινιατούρες αντίγραφα διαφόρων τόπων και κτιρίων, όπως τα μπαρ και τα εστιατόρια από διαφορετικές εποχές, κάστρα και νοσοκομεία, εκκλησίες και καταστήματα ... Πραγματικά αριστουργήματα της σκληρής δουλειάς. Και τα δύο έργα του Νταν Ollman και άλλων μινιατουριστών έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό το μουσείο.   Το Μουσείο διαθέτει εκθέματα από διάφορες εκτελέσεις: από το "Star Wars" στο "Κώδικας Ντα Βίντσι". Δύο ξεχωριστοί όροφοι του μουσείο αφιερωμένοι στην ταινία "Άρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου".


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου