Kuwait: Αντί του εθνικού ύμνου έβαλαν την παρωδία του Μπόρατ

Η παρωδία του Μπόρατ πήρε τη θέση του εθνικού ύμνου του Καζακστάν, το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια απονομής σε αγώνες σκοποβολής στο Κουβέιτ.

Η πρωταθλήτρια Μαρία Διμιτριένκο από το Καζακστάν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο αραβικό πρωτάθλημα σκοποβολής που έγινε στο Κουβέιτ, και στην τελετή απονομής ανέβηκε στο βάθρο περιμένοντας γεμάτη υπερηφάνεια να ακούσει τον εθνικό ύμνο της χώρας της, αλλά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης είχαν άλλα σχέδια.

Οι υπεύθυνοι του Κουβέιτ -που δεν είχαν ξανακούσει τον εθνικό ύμνο του Καζακστάν, κατέβασαν κατά λάθος απ' το ίντερνετ αυτόν που θεώρησαν εθνικό ύμνο, χωρίς να γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα ήταν το τραγούδι που έγραψε ο Σάσα Μπάρον Κόεν, για την ταινία του «Μπόρατ», το οποίο είναι εξαιρετικά προσβλητικό για το Καζακστάν.

Δείτε το βίντεο…


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου