FF Multi Converter: Μετατρέψτε εύκολα multimedia αρχεία

Δημοσιεύτηκε από apache


Ο FF Multi Converter είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορούμε να μετατρέψουμε αρχεία ήχου και εικόνας, βίντεο και έγγραφα σε όλα τα δημοφιλή format, χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας άλλα προγράμματα. Χρησιμοποιεί ffmpeg για αρχεία ήχου/βίντεο, unoconv για αρχεία εγγράφων και τη βιβλιοθήκη PythonMagick για μετατροπές αρχείων εικόνας.

Ο στόχος του FF Multi Converter είναι να συγκεντρώσει όλες τις μορφές πολυμέσων σε μία εφαρμογή και να παρέχει ένα φιλικό προς τον χρήστη interface.Σταδιακά θα προστίθενται επιπλέον επιλογές. Η εφαρμογή είναι γραμμένη σε python και PyQt ,βρίσκεται κάτω από την άδεια GNU GPLv3 και είναι δημιουργία του Hλία Σταμάτη.



-Χαρακτηριστικά εφαρμογής:

  • Μετατροπές σε διάφορους τύπους αρχείων.
  • Πολύ εύκολο στη χρήση interface.
  • Πρόσβαση σε κοινές επιλογές μετατροπής.
  • Επιλογές για την αποθήκευση και την ονομασία αρχείων.

Για να το εγκαταστήσετε στο ubuntu και στις παράγωγες διανομές ,ανοίγετε το τερματικό(Ctrl-Alt-T) και δίνετε μια-μια τις παρακάτω εντολές: 
sudo add-apt-repository ppa:ffmulticonverter/stable
sudo apt-get update
sudo apt-get install ffmulticonverter

Είναι επίσης διαθέσιμος ΕΔΩ και για άλλες διανομές Linux:

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου