Linux Mint 12 LXDE

To Linux Mint είναι μια απο τις πιο δημοφιλείς και φιλικές διανομές. Αυτή τη φορά μας παρουσιάζει μια πιο ελαφριά γεύση του με το μινιμαλιστικό διαχειριστή παραθύρων LXDE. Η έκδοση αυτή βασίζεται στο Ubuntu 11.10 μαζί με τις αναβαθμίσεις που έχουν υπάρξει εως τώρα, ό πυρήνας του είναι ο 3.0.0.12 και το Lxde είναι αυτό της έκδοσης 0.5.0. Η βασική μηχανής αναζήτησης στο Mozilla Firefox είναι το Duck Duck Go αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει εύκολα.

Για να τη δοκιμή του θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή i686, 5Gb αποθηκευτικού χώρου, μια κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει αναλύσεις 800Χ600 και τουλάχιστον 256 MB μνήμης Ram.

Λήψη: Έκδοση 32 bit - Πανεπιστήμιο Κρήτης ή Πολυτεχνείο.

*Να σημειώσουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το Cinnamon 1.4. Για την εγκατάσταση του στο Linux Mint δεν χρειάζεται η προσθήκη επιπλέον αποθετηρίων. 
 







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου