Microsoft Office 15 (Preview)

Ξεχάστε τις φήμες. Ορίστε πως είναι πραγματικά το Office 15 Technical Preview, που η Microsoft έδωσε σε επιλεγμένους πελάτες με συμφωνία μυστικότητας. Μπόρεσα να πάρω στα χέρια μου ένα αντίγραφο, και αν και δεν είναι ακόμη έτοιμο - μια πιο σταθερή και λειτουργική έκδοση για όλους αναμένεται το καλοκαίρι - υπάρχουν ενδιαφέροντα σημεία για το μέλλον. Το Office 15 Technical Previewδεν φαίνεται να λειτουργεί καλά από μηδενική εγκατάσταση, αλλά πρέπει νααναβαθμίσης μια υπάρχουσα εγκατάσταση του Office 2010 Professional Plus easily enough.Η διαδικασία επί του παρόντος είναι ταυτόσημη με εκείνη του for Office 2010.


Στα Windows 8 μετά την εγκατάσταση μια σειρά από πλακίδια εμφανίζονται στην αρχική οθόνη.
Και κάνει εντύπωση το πόσα πολλά είναι.

Αρχίζοντας από το Microsoft Word όπως πάντα. Η εφαρμογή προβάλει ένα φιλικότερο περιβάλλον από τον προκάτοχο του, σε πλήρη οθόνη μιμείται το στυλ Metro. H αρχική οθόνη είναι χωρισμένη που δίνει μια λίστα από τα πρόσφατα έγγραφα και μια μεγάλη πειοχή με διάφορα πρότυπα εγγραφων, παρόμοια με το Office για το Mac.
















Ακόμη και σε αυτό το αρχικό στάδιο, μπορείτε να δείτε που προσπαθεί να τοποθετήσει το προιόν η Microsoft, οπτικά ανάμεσα στο νέο στυλ Metro και στο παραδοσιακό επιτραπέζιο σύστημα. Ανεξάρτητα από ποιό σύστημα χρησιμοποιείς το πακέτο πρέπει να μοιάζει γνώριμο. Όσο για νέες λειτουργίες...θα πρέπει να περιμένουμε...

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου