Νέα εμφάνιση για το Youtube



Αργά αλλά σταθερά βήματα ακολουθεί η google με ενδιαφέρουσες αλλαγές στην εμφάνιση του youtube... Όμως δεν μένει μόνο εκεί, αλλά και στην λειτουργικότητα. Όπως φαίνεται η google προχώρησε σε ενοποίηση της ιστοσελίδας του youtube με τις υπόλοιπες υπηρεσίες (google+ / blogger κτλ).

Πριν λίγους μήνες προστέθηκε η μπάρα με όλες τις υπηρεσίες της google ενώ στην αρχική σελίδα, κάτι που βόλεψε πολύ αρκετό κόσμο. Όσο για το youtube οι λίστες αναπαραγωγής είναι επίσης διαφορετικές, ενώ τα κανάλια των χρηστών λειτουργούν κάποιες φορές με την παλιά εμφάνιση και κάποιες με την καινούρια, μιας και αυτά είναι υπό κατασκευή.

Παρόλα αυτά δεν λίγοι αυτοί που ήδη άρχισαν τα παράπονα, μιας και η νέα εμφάνιση δεν τους "έκατσε καλά".... Ακόμα όλα είναι υπό κατασκευή και καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η google κάνει αλλαγές (και έχει το κάθε δικαίωμα να τις κάνει)

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου