Εντυπωσιακό βίντεο από τη Νέα Ζηλανδία σε ταξιδεύει στα τοπία του Lord of the Rings


Οι περισσότεροι πιθανότατα έχετε παρακολουθήσει την τριλογία The Lord of the Rings, αλλά και τα πρώτα 2 μέρη του The Hobbit. Επομένως, θα θυμάστε τα καταπληκτικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας που επιλέχθηκαν από τον Peter Jackson για την αναπαράσταση της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien.

Τώρα μπορείτε να ξαναδείτε τις ομορφιές της μέσα από τα πρώτα δύο εκπληκτικά timelapse videos του Martin Heck (από τα συνολικά 4 που θα κυκλοφορήσουν). Για τη δημιουργία τους έγιναν λήψεις με Canon EOS 6D και Canon EOS 550D (φακοί 24-105mm f4L, 70-200 f4L, 15-85mm f3.5-5.6 και Samyang 14mm f2.8) για ένα διάστημα 4 μηνών, ενώ η τελική επεξεργασία έγινε με Adobe Lightroom 5, LRTimelapse, After Effects και Premiere Pro CS6.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου