Get Linux: 100 διανομές και μ’ ένα κλικ κατέβασε όποιες θέλεις!



Το Get Linux είναι μια portable εφαρμογή η οποία αλληλεπιδρά με μια server side library, για τη λήψη πολυάριθμων διανομών Linux.

Πιο απλά, μπορειτε να επιλεξετε από μια λίστα 100 διανομών και μ’ ενα κλικ στ’ όνομα της, να κατεβασετε όποια (η όποιες θέλετε).  Με αυτό το τρόπο, μπορειτε να κατεβασετε τη τελευταια έκδοση όποιων διανομών επιθυμείτε (το .iso), χωρίς να χρειαζεται να ψάχνετε τις ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο και τα download links τους.

-Το Get Linux, είναι διαθεσιμο μόνο για χρήστες Windows, έχοντας σκοπό να τους βοηθήσει να εντοπίσουν και να κατεβάσουν πιο εύκολα μια διανομη Linux.

Στη λίστα του περιλαμβάνονται φυσικά όλες οι μεγάλες διανομές Linux, όπως: Ubuntu, fedora, openSUSE, Debian, Slackware, ZorinOS, Arch, PCLinuxOS, CentOS, elementaryOS, Bodhi, PinguyOS, Fuduntu, JoliOS, WattOS, Xubuntu και πολλές ακομα.

Για να το πούμε πιο απλά, φανταστείτε σαν ένα software center, με τη διαφορά ότι αυτό περιλαμβάνει διανομές. Δηλαδή πλήρη λειτουργικά συστήματα!


Δίπλα από το όνομα, υπάρχει ένα screenshot της διανομής, πληροφορίες σχετικά με αυτή, χώρα προέλευσης, καθώς και το ελάχιστο hardware προκειμένου να λειτουργήσει.

Δουλεύει σε XP, Vista μα και σε Windows 7. Σαν προαπαιτούμενο για να δουλέψει, έχει μόνο το Net Framework 3.5.

DOWNLOAD
Ιστοσελίδα

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου