Ο γύρος του κόσμου σε 6.237 φωτογραφίες




Ο Αμερικανός Kien Lam παραιτήθηκε από τη δουλειά του, πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και τα απολύτως απαραίτητα και γυρνούσε τον κόσμο για 343 ημέρες. Με ντοκουμέντα.

Ο Lam ταξίδεψε σε 17 χώρες, τράβηξε πολλές χιλιάδες φωτογραφίες και έβαλε τις 6.237 καλύτερες από αυτές σε ένα βίντεο διάρκειας 290 δευτερολέπτων. Τι βλέπεις σε αυτό;



Με τη βοήθεια της time-lapsing τεχνικής, ο Lam κατάφερε να προσδώσει "κίνηση" στις εικόνες που παρουσιάζονται στο βίντεο, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι κάθε 2 δευτερόλεπτά του απαρτίζονται από 40 ως 60 φωτογραφίες.

Το βίντεο είναι ντυμένο με μουσική που έχει συνθέσει ο αδερφός του, William, ενώ ο πρώτος προορισμός του Kien μετά την παραίτησή του από τη δουλειά ήταν το Λονδίνο.

Για τα πρακτικά, ο γύρος του κόσμου του Αμερικανού συντελέστηκε με 19 αεροπλάνα, 58 λεωφορεία και 18 πλοία. Φήμες λένε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Lam διάβασε περίπου 89 φορές το κλασικό "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" του Ιουλίου Βερν. Οι φήμες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου