Bitwig Studio: Το επαγγελματικό music creation στο Linux!



H Bitwig είναι μια διεθνής εταιρεία λογισμικού μουσικής με έδρα το Βερολίνο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 από μια ομάδα από λάτρεις της μουσικής με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της μουσικής τεχνολογίας και ένα ισχυρό όραμα για τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής μουσικής, live performance και τη συνεργασία.

Η ομάδα περιλαμβάνει πολλούς βετεράνους που εργάστηκαν για Ableton Live, ένα δημοφιλές λογισμικό για επαγγελματικού music creation.

Η Bitwig έχει κυκλοφορήσει τώρα το Bitwig Studio, μια πολυπλατφορμικη εφαρμογή για επαγγελματική δημιουργία μουσικής και Digital Audio Workstation (DAW) για την παραγωγή, performance and DJing και σε αντίθεση με το λογισμικό της Ableton Live, αυτό θα έχει και έκδοση για Linux.

Το λογισμικό είναι βέβαια επαγγελματικό, έχει άπειρα χαρακτηριστικά και επιλογές και μπορειτε να το δοκιμάσετε, δηλώνοντας ενδιαφέρον (χρειαζεται εγγραφή), για την έκδοση beta που αυτή τη στιγμη υπάρχει. Ιστοσελίδα






Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου