Το Facebook Timeline αρχίζει να εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες



Ακόμα κι αν δεν βρίσκεται όμορφο το Timeline και διαφωνείτε με όλους όσους πιστεύουν πως είναι μία θετική αλλαγή, δεν μπορείτε να γλυτώσετε από αυτό. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο interface του δικτύου, μετά την εμφάνιση του Wall, θα έρθει σε όλους τους χρήστες του, με την εταιρεία να επισημαίνει πως αυτό θα αρχίσει να γίνεται από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Από τη στιγμή που θα ειδοποιηθούν, οι χρήστες θα έχουν 7 ημέρες στη διάθεση τους για να αποφασίσουν ποια posts από το παρελθόν τους θέλουν να εμφανίζονται στους φίλους τους και ποια όχι.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Timeline, αυτό είναι η νέα μορφή που θα έχει το profile το δικό μας και των φίλων μας. Επιτρέπει τον κάθε ένα να μεταφερθεί και να διαβάσει πολύ γρήγορα τα posts που κάποιος φίλος μας έχει ανεβάσει στο Facebook οποιαδήποτε χρονιά, οποιοδήποτε μήνα στο παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κρατούν αρνητική στάση απέναντι στο Timeline, μιας και αυτό μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος των… stalkers.



Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιους θα είναι ορατά τα προηγούμενα posts σας
Γι αυτό το λόγο ακριβώς το Facebook δίνει στον κάθε ένα από εμάς 7 ημέρες για να ελέγξουμε ποια posts θέλουμε να είναι προσβάσιμα στους φίλους μας. Σε αυτό το διάστημα οι φίλοι θα βλέπουν το profile μας με την προηγούμενη μορφή του και εμείς θα μπορούμε να αποκρύψουμε όσα από αυτά θέλουμε να ξεχάσουμε ή να κρύψουμε από όλους τους φίλους μας ή από συγκεκριμένες ομάδες.

Παράλληλα θα μπορούμε να συμπληρώσουμε όποια γεγονότα από τη ζωή μας θέλουμε, τη χρονιά που έχουν γίνει (όπως μία αποφοίτηση, μία γέννηση κλπ). Όλα αυτά φυσικά θα μπορούμε να τα κάνουμε και μετά το τέλος των 7 ημερών.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου