Η Mozilla παρουσιάζει το click-to-play για plug-ins στον Firefox



H Mozilla φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την ασφάλεια και το βαθμό παραμετροποίησης των plug-ins στον Firefox και γι’ αυτό προξενεί εντύπωση το γεγονός που άργησε τόσο πολύ να εφαρμόσει το χαρακτηριστικό click-to-play στον δημοφιλή browser.

To click-to-play παρουσιάστηκε στη nightly build του Firefox και σύμφωνα με τον μηχανικό της Mozilla, Jared Wein, η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα σύστημα που θα θυμάται τις προτιμήσεις του χρήστη ανά σελίδα. Για παράδειγμα εάν θέλετε να φορτώνει πάντα το flash στο YouTube θα πρέπει να το επιλέξετε την πρώτη φορά και ποτέ ξανά.

Με αυτόν τον τρόπο η Mozilla ελπίζει ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν μια γρηγορότερη και πιο σταθερή εμπειρία περιήγησης στο Internet. Ως γνωστόν τα plug-ins είναι υπαίτια για έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων στον Firefox ειδικά με τον τελευταίο ρυθμό αναβάθμισης του browser.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου