Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο θα χτιστεί στην Κίνα σε 90 ημέρεςΤην ανέγερση του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο θα επιχειρήσουν να φέρουν εις πέρας μηχανικοί στην Κίνα με χρονικό περιθώριο μόλις 90 ημέρες. Με ύψος 838m και 220 ορόφους ο ουρανοξύστης ‘Sκy City’ θα χτιστεί στις όχθες του ποταμού Xiangjiang στην πόλη Changsa και για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να χτίζονται 5 όροφοι τη μέρα!

Η εταιρεία που ανέλαβε το project ακούει στο όνομα Broad Sustainable Building και πρόσφατα κατόρθωσε να κατασκευάσει 30-όροφο ξενοδοχείο σε μόλις 15 ημέρες. Για την ανέγερση του πανύψηλου ουρανοξύστη θα χρησιμοποιηθούν 220.000 τόνοι χάλυβα και το κόστος υπολογίζεται να φτάσει τα $1500 ανά τετραγωνικό μέτρο. Οι πρώτες εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη του μήνα που διανύουμε και καλώς εχόντων των πραγμάτων ο ουρανοξύστης θα είναι έτοιμος πριν τον Μάρτιο του 2013.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου