Ο ανάπηρος ξυλουργός που φτιάχνει τα πάντα με τα... πόδια του!



Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε με πολιομυελίτιδα και χωρίς χέρια, αψήφησε τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν και έγινε ξυλουργός. Ο Sintayehu Tishale ετών 42, χρησιμοποιεί τα πόδια του για να κατασκευάζει έπιπλα, τα οποία πωλεί στη συνέχεια στο εργαστήριό του. Παρά την περιορισμένη κινητικότητα του, ο ειδικευμένος τεχνίτης χειρίζεται το..... σφυρί με απίστευτη ακρίβεια και μπορεί να χειρίζεται και επικίνδυνα μηχανήματα με τα επιδέξια πόδια του.

Ο έγγαμος πατέρας πέντε παιδιών, είναι διάσημος στη γενέτειρά του, Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας, για το μεγάλο του ταλέντο. Ο Sintayehu είπε: «Όταν ήμουν πολύ νέος, συνήθιζα να εργάζομαι σε έναν κήπο με τα πόδια μου. Αργότερα, άρχισα να κάνω τα πάντα με τα πόδια μου, τα οποία λειτουργούν σαν τα χέρια."



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου