Anonymous-OS Live: Μια Ubuntu based διανομή για Ανωνυμία

Δημοσιεύτηκε από Constantinos

Μια ακομα διανομη για Ανωνυμία εμφανίστηκε, ντυμένη στα “χρώματα των Anonymous” η οποία βασίζεται στο Ubuntu 11.10 και σαν desktop χρησιμοποιεί το Mate ( που “προσομοιώνει” το κλασσικό desktop που έδινε το Gnome 2x).

O σκοπός που δημιουργήθηκε είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς, για τον έλεγχο της ασφάλειας των ιστοσελίδων, μα φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα που επιθυμεί ανωνυμία και συγχρόνως ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα, με όλες τις ευκολίες του.

Περιλαμβάνει πολλά εργαλεία που μπορούν να συμβάλλουν δραστικά στην ασφάλεια και την Ανωνυμία, όπως τα:
ParolaPass Password Generator - Find Host IP - Anonymous HOIC - Ddosim - Pyloris - Slowloris - TorsHammer - Sqlmap - Havij - Sql Poison - Admin Finder - John the Ripper - Hash Identifier - Tor - XChat IRC - Pidgin - Vidalia - Polipo - JonDo - i2p - Wireshark - Zenmap


Φυσικά πολλά από αυτά τα εργαλεία απευθύνονται σε web masters που θέλουν να δοκιμάσουν ιστοσελίδες η το δίκτυο τους και δεν είναι ανάγκη να τα ξέρει η να τα χρησιμοποιήσει όλα ένας απλός χρήστης.

-Μπορείτε να την δοκιμάσετε και να την έχετε ακόμα και σε καποιο usb στικάκι για τις φορές που θέλετε να σερφάρετε πραγματικά ανώνυμα (και ανωνυμια φυσικά δεν σημαίνει πως κάνουμε login σε Gmail, Facebook, κλπ).

Λήψη          Ιστοσελίδα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κωδικό που θα σας ζητήσει, βάζετε: anon

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου