Η ομογένεια στο πλευρό των αθλητών!




Τα πρόσφατα ανησυχητικά δημοσιεύματα για την υποχρηματοδότηση των Ελλήνων αθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι δυσκολίες που πολλοί αθλητές μας αντιμετωπίζουν, οδήγησαν τους Έλληνες ομογενείς να ξεκινήσουν μια προσπάθεια ενίσχυσή τους.

Χάρη στην πρωτοβουλία και την συνεργασία των Hellenic American Leadership Counsil και Athens Commitee of Chicago Sister Cities International, ξεκίνησε έτσι μια προσπάθεια από την ελληνική διασπορά της Αμερικής για να βοηθηθούν οι Έλληνες αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Η καμπάνια με τίτλο 'Βοήθησε την Ελλάδα να κερδίσει το χρυσό' έχει ως σκοπό αποκλειστικά την συγκέντρωση δωρεών για καλυφθούν τα έξοδα προετοιμασίας των Ελλήνων αθλητών, των οποίων οι διακρίσεις μας κάνουν περήφανους κάθε φορά...


Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία και τις δωρεές μπορεί κανείς να βρεί εδώ: http://hellenicleaders.com/blog/help-greece-win-the-olympic-gold-diaspora-rallies-to-fuel-the-greek-olympic-spirit/

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου