FS icons & Run Ubuntu wallpapers: Το καλύτερο σετ για το Unity!

Δημοσιεύτηκε από Alina Bunnerous


Ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο στις λεπτομέρειες θέμα εικονιδίων για το Ubuntu ειναι η σειρά εικονιδίων FS. Χωρίς να αποκλείει από τα χρώματα του Ubuntu και το προεπιλεγμένο στυλ των εικονιδίων, έχει πιο καλές λεπτομέρειες και γραμμές (ιδιαίτερα σε αυτά του πάνελ):



Είναι δουλειά του franksouza183 καιπεριλαμβάνει και κάποια συμπληρωματικά εικονίδια για τρίτες εφαρμογές που συνήθως χρησιμοποιούνται.
-Για να το εγκαταστησετε, υπάρχουν δυο τρόποι:

1. Θα το κατεβάσετε και θα το περάσετε/επιλέξετε με τον συνηθισμένο τρόπο: DOWNLOAD

Μόλις κατέβει θα το αποσυμπιέσετε και μέσα στον αποσυμπιεσμένο φάκελο θα βρείτε κάποια ακόμα συμπιεσμένα αρχεία. Αυτά ειναι οι διάφορες αποχρώσεις (daek, light, mono, κλπ). Αποσυμπιέσετε και αυτά (η όσα θέλετε) και συνεχίστε όπως λέμε πιο πάνω στις οδηγίες.

2.
Μπορείτε να περάσετε το αποθετήριο του (ppa), ώστε να έχετε και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις/προσθήκες του: ppa:kroq-gar78/ppa. Εναλλακτικά μπορείτε να το εγκαταστήσετε και μέσω τερματικού (μπορείτε να το καλέσετε είτε μέσω dash, αρχίζοντας να γράφετε την λέξη terminal, είτε πατώντας συγχρόνως τα πλήκτρα: Ctrl-Alt-T, δίνοντας μια-μια τις παρακάτω εντολές, πατώντας Enter μετά την κάθε μια και δίνοντας τον κωδικό σας, μόλις ζητηθεί:

sudo add-apt-repository ppa:kroq-gar78/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install fs-icons-ubuntu fs-icons-ubuntu-mono-dark fs-icons-ubuntu-mono-light

Ένας πολύ καλός συνδυασμός ειναι τα wallpapers με την ονομασία: Keep Calm and run Ubuntu που δημιούργησε ο Kev Quirk. Κρατώντας τα χρώματα του Ubuntu, έχουν την ιδιαιτερότητα στο διαφορετικό χρώμα που έχουν εκεί που εμφανίζεται ο launcher και το πάνελ, δημιουργώντας έτσι μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στο σύνολο του desktop μας, στα βασικά όμως χρώματα του Ubuntu:



Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνετε εντελώς διάφανο τον launcher μα και το πάνελ, με κάποιο από τα tweaks που υπαρχουν (δείτε σχετικά). Κατεβάστε τα Keep Calm and run Ubuntu wallpapers: DOWNLOAD

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου