O ταχύτερος εκτυπωτής στον Κόσμο: 100 σελίδες ανά λεπτό



Ο Ιαπωνικός κατασκευαστής εκτυπωτών Brother αποκάλυψε έναν εκτυπωτή λέιζερ που μπορεί να εκτυπώνει 100 σελίδες ανά λεπτό (ppm).

O εκτυπωτής τυπώνει (100 ppm) έχοντας 5,000 ακροφύσια που ενργοποιούνται σε όλο το χαρτί σε ένα πέρασμα. Ακόμη, η κατανάλωση ισχύος είναι επίσης σημαντικά χαμηλώτερη από κάθε άλλο εκτυπωτή λέιζερ.  Η ταχύτητα 100 ppm είναι 58% ταχύτερη από την τρέχουσα ταχύτητα των λέιζερ στην αγορά, που είναι γύρω στα 60 ppm.O εκτυπωτής έχει μια νέα τεχνολογία κεφαλής για να πετύχει το μαγικό αποτελέσμα.

Παρά την ταχύτητα , η Brother ισχυρίζεται πως οι εκτυπώσεις θα είναι πλήρως ποιότητας λέιζερ. Θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη σε ένα ή δύο χρόνια. Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί νια νέα τεχνολογία κεφαλής με πλάτος σε όλη την σελίδα 21,5 cm και με 5,192 ακροφύσια που μπορούν να τυπώνουν σε όλο το χαρτί ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με την Brother υπάρχουν προηγμένες τεχνολογίες μηχανολογίας γισ να μπορεί το μηχάνημα να τροφοδοτεί χαρτί αρκετά γρήγορα για να τυπώνει σε 100 ppm σε συνδυασμό εκτύπωσης διπλής όψης. Το όνομα, η εμφάνιση και οι λεπτομερείς προδιαγραφές του εκτυπωτή μάλλον θα αλλάξει μέχρι την παρουσίαση στην αγορά. Αλλά ο εκτυπωτής θα είναι συσκευή για επιχειρήσεις, και αναμένεται να είναι ακριβό.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου