UEFA Supercup: Η Ατλέτικο συνέτριψε την Τσέλσι με 4 γκολ!


Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρανταμέλ Φαλκάο που σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε στο τελικό με το εμφατικό 4-1 την Τσέλσι και κατέκτησε το UEFA Supercup 2012.

Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν σε μεγαλη βραδιά καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματα των «ροχιμπλάνκος» στο 19' και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας το 3-0 στο 45', ενώ είχε και δύο δοκάρια στο 4ο και το 35ο λεπτό. Ο κεντρικός αμυντικός Μιράντα στο 61' σημείωσε το 4-0 για τους κατόχους του Europa League, ενώ το γκολ της τιμής για τους «μπλε» πέτυχε με κεφαλιά ο Κέιχιλ στο 74'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

- Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Κόουλ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Λουίς, Λάμπαρντ, Μίκελ, Ραμίρες (46' Οσκαρ), Αζάρ, Μάτα (81' Στάριτζ), Τόρες.
- Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Μιράντα, Χουανφράν, Φελίπε Λουίς, Γκάμπι, Μάριο Σουάρες, Τουράν, Κόκε (82' Ραούλ Γκαρσία), Άντριαν Λόπεθ (57' Ροντρίγκες), Φαλκάο (87' Εμρέ).







Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου