Torrent Search : Μηχανή αναζήτησης αρχείων torrent



Το Torrent Search είναι ένα πολύ απλό και γρήγορο πρόγραμμα, που λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης για torrents. Βέβαια υπάρχουν και online σελίδες γι αυτή τη δουλεία, όμως δεν χάνουμε και τίποτα να το δοκιμάσουμε.

Καταρχήν για να το εγκαταστήσουμε θα πρέπει να κατεβάσουμε το αντίστοιχο εκτελέσιμο αρχείο .exe για windows / .deb για ubuntu based διανομές ή τον κώδικά του για τις υπόλοιπες διανομές linux, από εδώ

Μετά την εγκατάσταση θα είμαστε πλέον έτοιμοι να κάνουμε τις αναζητήσεις μας. Ξεκινώντας, γράφουμε στο πεδίο search το torrent που θέλουμε να βρούμε και ενεργοποιώντας τα search options μπορούμε να κάνουμε πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή μας.

Όταν βρούμε αυτό που μας ενδιαφέρει κάνουμε 2πλο κλικ πάνω του και το αρχείο torrent θα κατέβει μέσα στο home folder (για linux) / downloads (για windows), απ' όπου θα μπορούμε πλέον να το φορτώσουμε σε κάποιον torrent client (πχ utorrent)

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου