
Μετά την αλλαγή του "TheGreekz.com" σε κλασικό forum,οπότε και σταμάτησε η δημοσίευση links μέσω των οποίων είχαμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε υλικό,γεννήθηκαν δύο νέα ελληνικά site/forum αυτής της κατηγορίας. Ένα από αυτά είναι το Greek.to το οποίο και θα δούμε σε αυτό το άρθρο.

Στην αρχική σελίδα βλέπουμε κάποιες παρουσιάσεις από ταινίες,παιχνίδια,ειδήσεις και γενικά υλικό το οποίο και θα βρούμε στο site αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Η ουσία του site αρχίζει και εμφανίζεται όταν πατήσουμε και μπούμε στο forum.Το περιβάλλον του είναι καλαίσθητο και εύχρηστο,στο οποίο εκτός από το παιδίο αναζήτησης που βρίσκεται πάνω δεξιά και τα δημοφιλέστερα threads που βλέπουμε από κάτω,επικεντρώνεται στην κατηγοριοποίηση και παρουσίαση της θεματολογίας του.
Φτάνοντας στο αρχείο που μας ενδιαφέρει και ανοίγοντας το συγκεκριμένο thread,βλέπουμε αναλυτική παρουσίαση και χαρακτηριστικά του κάθε αρχείου και φυσικά,πατώντας επάνω στο thanx,μας παρουσιάζονται τα links με τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε το αρχείο που θέλουμε και υπαρχουν σε File Hosting Sites.

Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά το χρηστη που κατεβάζει, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου