Το χρονικό ενός εξωφύλλου


Ήταν Δευτέρα όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Μια συγγραφέας έψαχνε γραφίστα για να της σχεδιάσει ένα εξώφυλλο για το βιβλίο της. Το κακό με τη δουλειά του γραφίστα, είναι πως ο πελάτης τελευταία στιγμή απαιτεί αυτά που απαιτεί. Δευτέρα μιλήσαμε, την Τετάρτη το ήθελε για να το δείξει στον εκδοτικό οίκο. Το θέμα του βιβλίου είναι η παιδική κακοποίηση. Η συγγραφέας είχε μια ιδέα στο μυαλό της. Να κάνουμε το κεφάλι ενός κοριτσιού ραγισμένο, σαν να είναι πορσελάνινη κούκλα. Αυτή ήταν η ιδέα. Και με αυτό το πράγμα παιδευόταν σχεδόν ένα μήνα.

Οι συνεργάτες που είχε (φωτογράφοι, γραφίστες κλπ) δεν μπορούσαν επί ένα μήνα σχεδόν να της δώσουν το αποτέλεσμα που ήθελε. Της είπα πως θέλω να δω τις αρχικές λήψεις για να δω τι μπορώ να κάνω μέσα σε 2 μέρες που είχα διαθέσιμες. Ο χρόνος περνούσε, το email της είχε πρόβλημα....
Διαβάστε την συνέχεια εδώ πραγματικά αξίζει!
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου