AGF Aarhus: Η πρώτη ψηφιακή εξέδρα είναι γεγονός!


Η AGF Aarhus έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο που έφερε στο γήπεδο την ψηφιακή εξέδρα. Η ποδοσφαιρική ομάδα από την Δανία στον αγώνα πρωταθλήματος που υποδέχθηκε την Randers FC είχε στο πλευρό τους οπαδούς της μέσω Zoom.

Η ομάδα AGF Aarhus που παίζει στην Δανική Superliga βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να φέρει τους οπαδούς της στο γήπεδο, διατηρώντας πάντα τους κανόνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Υποδέχθηκε την Randers FC και οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν ψηφιακά στο γήπεδο μέσω είκοσιδύο μεγάλων οθονών που τοποθετήθηκαν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου στο ύψος των κερκίδων.

Οι φίλαθλοι υποστήριζαν την ομάδα τους από το σπίτι τους έχοντας συνδεθεί μέσω της ψηφιακής βίντεο-πλατφόρμας «Zoom» ενέργεια που έγινε δωρεάν. Επίσης, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν, είδαν στην θέση τους να υπάρχει χαρτόνι με πολλές δικές τους φωτογραφίες. Ένας ακόμα πρωτότυπος τρόπος για να γεμίσει το άδειο από φιλάθλους γήπεδο.

''Γιορτάζουμε με μια πρωτοποριακή ψηφιακή πρωτοβουλία και είμαστε περήφανοι που είμαστε ο πρώτος σύλλογος στον κόσμο που το δοκιμάσαμε. Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν θεατές στα στάδια για κάποιο χρονικό διάστημα. Ίσως λοιπόν να εμπνεύσουμε μια παρόμοια πρωτοβουλία σε άλλους συλλόγους για να τους ωφελήσουμε στο μέλλον.'' δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Δανία.

Δείτε εικόνες από την πρώτη ψηφιακή εξέδρα:






Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου