Musée du Louvre: Ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου μέσα από τον υπολογιστή σας


Το Λούβρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου αλλά και ιστορικό μνημείο του Παρισιού. Το μουσείο προσφέρει ελεύθερη online ξενάγηση στους χώρους του και σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις του, ένα πραγματικά μεγάλο δώρο για τους λάτρεις της τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Το μουσείο του Λούβρου (Musée du Louvre) που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο, εκθέτει πάνω απο 35.000 έργα τέχνης. Οι μόνιμες συλλογές του μουσείου καταλαμβάνουν συνολικά έκταση 60.600 τετραγωνικών μέτρων και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι ελληνικές, που καλύπτουν 25 αίθουσες ή χώρους. Όπως λένε είναι δύσκολο να δεις αναλυτικά όλο το μουσείο σε μία μέρα γι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα μέσω της οθόνης του υπολογιστή μας να περιηγηθούμε ψηφιακά σε μερικά από τα μοναδικά έργα τέχνης που φιλοξενεί.


Πατήστε πάνω στους παρακάτω συνδέσμους και ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο μουσείο του Λούβρου:









Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου