Δείτε πως φτιάχνονται τα πατατάκια


Τα πατατάκια ανέκαθεν αποτελούσαν ένα αγαπημένο σνακ ειδικά για τα μικρά παιδιά αλλά όχι και ιδιαίτερα υγιεινό. Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει πως φτιάχνεται το αγαπημένο σνακ, από τη φρέσκια πατάτα μέχρι το σακουλάκι που φτάνει στα χεριά μας. 

Η Διεθνής Επιτροπή Κινηματογράφου του Καναδά μας παρουσιάζει κατά καιρούς βίντεο που δείχνουν μία διαφορετική πλευρά της καθημερινότητας, μας βοηθούν να μάθουμε μέσα από τα πολλά βίντεο τους πως δημιουργούνται πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή. Έτσι λοιπόν δημοσίευσε και το παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο σε σκηνοθεσία Ντον Γουάιτ το οποίο μας δείχνει πως φτιάχνονται τα πατατάκια, δείτε ολόκληρη τη διαδικασία από τη φρέσκια πατάτα μέχρι την τελική του μορφή στο σακουλάκι. Το δεύτερο βίντεο είναι από το Food Insider και μας δείχνουν και αυτοί μέσα από την ματιά τους πως φτιάχνονται τα αγαπημένα σνακ

Δείτε τα βίντεο:






ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου