FIFA: Πως θα ήταν οι σημερινοί σούπερ σταρ αν αγωνιζόντουσαν στο Μουντιάλ του Μεξικό το 1970


Η FIFA γιορτάζει τα 50 χρόνια από το Παγκόσμιο κύπελλο στο Μεξικό το 1970 και μας παρουσίασε πορτραίτα των σημερινών σούπερ σταρ προσαρμόζοντάς τους στο στυλ του 1970. Φανταστείτε πως θα ήταν αν αγωνιζόντουσαν τότε στο Μεξικό ο Λιονέλ Μέσι,ο Νεϊμάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και αρκετοί ακόμα σημερινοί ποδοσφαιριστες.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γιορτάζει την επέτειο από το Μουντιάλ του 1970 στο Μεξικό, πριν από ακριβώς 50 χρόνια. Μέσα από τα social media η FIFA βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πορτραίτα των σημερινών σούπερ σταρ με ένα vintage look, προσαρμόζοντάς τους στο στυλ του 1970. Στη ριζική μεταμόρφωση υποβλήθηκαν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο με μουστάκι εποχής, ο Νεϊμάρ, ο Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και οι Πολ Πογκμπά και Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι φωτογραφίες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως και τα σχόλια του κόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες σημερινών σούπερ σταρ:















Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου