Ξεπέρασε τα 9.000 μέλη το forum του Ubuntu.gr



Το ότι το Ubuntu είναι η πιο δημοφιλής διανομή Linux παγκοσμίως, είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Σε πείσμα λοιπόν όσων υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα μένει πίσω στις εξελίξεις, η ελληνική κοινότητα του Ubuntu όχι μόνο έχει δυναμική παρουσία αλλά επεκτείνεται κιόλας.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσαν τα μέλη της, το forum της κοινότητας ξεπέρασε τα 9.000 εγγεγραμμένα μέλη. Το φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu-gr δημιουργήθηκε με στόχο τη να παρέχει ποιοτική βοήθεια στους νέους χρήστες των διανομών Ubuntu όπως και να βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ χρηστών.

Πρόκειται για στόχο που επιτεύχθηκε απολύτως. Κάθε νέος χρήστης μπορεί μέσω του forum να λύσει κάθε απορία που έχει εντός μερικών λεπτών ή το πολύ μερικών ωρών. Όσο δύσκολη και αν είναι η ερώτηση που θα θέσει, πάντοτε θα βρει πρόθυμους χρήστες οι οποίοι θα του εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια και σε απόλυτα φιλικό τόνο πώς θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα όμως το forum είναι και χώρος ανταλλαγής απόψεων όπως βέβαια και προβληματισμού. Όχι μόνο για το το Ubuntu και για τις υπόλοιπες διανομές Linux αλλά και για τον ανοικτό κώδικα και το ελεύθερο λογισμικό γενικότερα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου