Kunoichi: Οι γυναίκες Νίντζα του Ιράν!

Τέσσερις χιλιάδες γυναίκες κομάντο εκπαιδεύνται στο Ιράν για να είναι ετοιμοπόλεμες, όταν τους καλέσει το έθνος. Στην μονάδα τους ονομάζονται γυναίκες Νίντζα και πίσω από το έντονο μακιγιάζ τους κρύβεται ένα δυναμικό βλέμμα έτοιμο για δράση.

Οι 4.000 γυναίκες που έχουν επιλεγεί για να γίνουν kunoichi δηλαδή γυναίκες νίντζα, εκπαιδεύονται στην τέχνη Ninjutsu στο κάστρο Jughin που βρίσκεται 25 μίλια έξω από την Τεχεράνη. Οι γυναίκες-Νίντζα του Ιράν εκπαιδεύονται για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους όποτε και αν χρειαστεί. Οι ιρανές ηλικίας από 5 έως 56 ετών, φοιτούν σε σχολή πολεμικών τεχνών της Τεχεράνης και υπόκεινται σε επίπονες δοκιμασίες, για να σκληραγωγηθούν σαν άλλοι άνδρες μαχητές.

Πηδούν πάνω από αιχμηρά ξίφη, κάνουν ασκήσεις ευλυγισίας και χειρίζονται τα σπαθιά σαν πραγματικοί Σαμουράι. Με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν να αποτελεί αγκάθι με την Δύση και τα πολεμικά σενάριο να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο, οι γυναίκες-Νίντζα λένε πως η λέξη κόπωση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους και πως το «αμύνεσθαι περί πάτρης», είναι πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τους.


Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου