To Sea View Του Google Σας Αποκαλύπτει Τους Ωκεανούς

Φαντάζομαι όλοι γνωρίζουμε το Google Street View. Μια νέα υπηρεσία ανακοινώθηκε, που χρησιμοποιεί ένα μικρό υποβρύχιο όχημα που το χειρίζεται ένας δύτης με μια κάμερα στο εμπρός μέρος, που γλιστράει στους ωκεανούς λαμβάνοντας φωτογραφίες 360° προσφέροντας μια υποβρύχια έκδοση του Street View.

H υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland την ασφαλιστική εταιρία Catlin Group και το Google.

H υπηρεσία αρχικά προσφέρει μια θεαματική φωτογραφική εξερεύνηση του Μεγάλου υφάλου στην Αυστραλία. Αργότερα θα φωτογραφηθεί και ένας άλλος ύφαλος στις Βερμούδες. Μέχρι τώρα η υπηρεσία προσφέρει μερικά δείγματα φωτογραφιών στο Seaview.org. To έργο θα αναπτυχθεί πλήρως τον επόμενο Σεπτέμβριο, ξεκινώντας με εξερεύνηση 20 διαφορετικών σημείων σε περίπου 2.300 χιλιόμετρα του μεγάλου υφάλου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, έχουμε διαθέσιμη την τεχνολογία για να μεταδώσουμε τα ευρήματα της εξερεύνησης μέσω του Google. Εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούν να έχουν την εμπειρία της ζωής, της επιστήμης και της μαγείας, που υπάρχει κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρουσίαση της υπηρεσίας.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου