Μήνυση εναντίον του Μπουτάρη, έρχεται και η αγωγή! (Bίντεο)

mpoutariss.jpg

Στην αποκριάτη εκδήλωση του συνδυασμού που εκπροσωπεί και η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Αποθήκη Γ' του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, ο Μπουτάρης ντυμένος καρναβάλι (Χάρος), είπε ότι δεν υπάρχει ομάδα Ηρακλή και αποκάλεσε αλήτες τους φίλους του.  

Άμεση ήταν η αντίδραση του επίσημου Ηρακλή στον "οχετό" του Γιάννη Μπουτάρη εναντίον του Ηρακλή.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ντροπής από την BlueArena, o αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και εκπροσωπώντας τον σύλλογο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, δόθηκε η εντολή στο νομικό επιτελεί της ομάδας να ετοιμάσει και τα έγγραφα για την κατάθεση αγωγής, με την πλευρά του Ηρακλή να ζητάει μία μεγάλη οικονομική αποζημίωση.


Η οργή στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και πέρασε από την μήνυση του Μανίκα, αναμένονται και άλλες κινήσεις αντίδρασης στη νέα -απρόκλητη- επίθεση του Μπουτάρη εναντίον του Ηρακλή.


ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου