Φωτογράφος δημιουργεί έργα τέχνης με «Ακτίνες Χ»

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.Ο Βρετανός φωτογράφος Νικ Βίσεϊ χρησιμοποιεί «Ακτίνες Χ» και μετατρέπει απλά και καθημερινά αντικείμενα σε πραγματικά έργα τέχνης.

Από παιδικές κούκλες και κινητά τηλέφωνα μέχρι και μπουλντόζες και τζετ! Ωστόσο το θαυμαστό στα έργα του, είναι το γεγονός ότι δεν πρόκειται για απλές ακτινογραφίες αντικειμένων. Ο Βρετανός φωτογράφος συνθέτει περίπλοκα κολάζ αποτελούμενα από πολλές φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του Photoshop. Ο Βίσεϊ παράγει υλικό για διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αρκετά από τα έργα του διακοσμούν καλλιτεχνικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

«Τα πιο απλά και καθημερινά αντικείμενα μοιάζουν πανέμορφα όταν είναι ακτινοβολούμενα» , δήλωσε ο φωτογράφος στο BBC. Ο Βίσεϊ προσθέτει μερικές φορές χρώμα στα έργα του, επιλέγοντας αποχρώσεις που δεν στηρίζονται κατ 'ανάγκη στη πραγματικότητα, με σκοπό την καλλιτεχνική ενίσχυση της εικόνας. Μεταξύ άλλων, λέει, το χρώμα μπορεί να προσθέσει βάθος σε μια φωτογραφία που στο χαρτί είναι απλά δύο διαστάσεων.

Απολαύστε τα έργα του:


 







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου