Δύο νέοι FX επεξεργαστές από την AMD που ξεπερνούν τα 4GHz!!!



H AMD κυκλοφόρησε δύο νέα μέλη υψηλής απόδοσης για την σειρά των FX επεξεργαστών της αρχιτεκτονικής πολλαπλών πυρήνων bulldozer για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το νέο FX-4170 χρησιμοποιεί τέσσερις πυρήνες δημιουργώντας τη βασική ταχύτητα των 4,2GHz ενώ σε λειτουργία turbo-speed φτάνει τα 4,3GHz. To εξαπύρηνο FX-6200 έχει βασική ταχύτητα 3,8GHz με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 4,1GHz.

Και οι δύο επεξεργαστές είναι συμβατοί με την υποδοχή AM3+ και απαιτούν τροφοδοτικά με παρεχόμενη ισχύ που να φτάνει τα 125 Watt. Το FX-4170 είναι ο πρώτος desktop επεξεργαστής της AMD που χρονίζεται πάνω από τα 4GHz σε κανονικές συνθήκες. Η AMD δεν έχει ανακοινώσει τιμές για τους δύο επεξεργαστές. Η εταιρία θα ξεκινήσει τι διάθεση των προϊόντων με ένα κλιμακωτό πρόγραμμα σε διάφορες περιοχές.

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου