Photofunia: Βάλτε το πρόσωπο σας σε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες

Το Photofunia είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία που μπορεί να προσθέτει οποιαδήποτε φωτογραφία σε ένα πλήθος από εικόνες δείγματα.

Παρέχει ένα μεγάλο εύρος απο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες για να διαλέξετε και προσφέρει την επιλογή να εφαρμόσετε διάφορα εφφέ στο αποτέλεσμα. Το Photofunia μπορεί να εκτελεστεί σε φορητές συσκευές με εφαρμογές για Android, iPhone και άλλες. (με διαφημίσεις).

Σίγουρα , έχετε δεί παρόμοιες εφαρμογές και πριν,το διαδίκτυο είναι γεμάτο από παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά αυτό δεν κάνει το Photofunia λιγότερο διασκεδαστικό. Επιπλέον είναι πιο κομψό από πολλά άλλα, και το εύρος των δειγμάτων που προσφέρει είναι εντυπωσιακό, καθώς και το εύρος των κατηγοριών

Δείτε και το κομμάτι 'Lab' (εργαστήριο) που μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο σας σε τουβλάκια Lego, πίνακα ελαιογραφίας, ή ημερολόγια κλπ., καθώς και τα φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα χρωματικά φίλτρα.

Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες του είδους, πολύ αστείο και όμορφα φτιαγμένο. Μπορείτε να βρείτε το Photofunia εδώ.






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου