Στη δημοσιότητα έγχρωμο βίντεο από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973


Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα έγχρωμο ιστορικο βίντεο με τα αιματηρά γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 γυρισμένο από το ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι το ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τον Νίκο Α. Βερνίκο μεταξύ 14-17 Νοεμβρίου 1973 και δημοσιεύτηκε από την Aylon Film Archives.

Δείτε το ιστορικό βιντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα με τα αιματηρά γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973. Τα πλάνα τραβήχτηκαν από το παράθυρο γωνιακού δωματίου στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου ΑΚΡΟΠΟΛ, που βρίσκεται απέναντι από το Πολυτεχνείο από τον Νίκο Α. Βερνίκο (ΝΑΒ) μεταξύ 14-17 Νοεμβρίου 1973. Σε κοντινό δωμάτιο ήταν και το Ολλανδικό συνεργείο με επικεφαλής τον Άλμπερτ Κουράντ, που την ίδια περίοδο κινηματογραφούσε τα γεγονότα για την ταινία του για το Πολυτεχνείο.

Δείτε το βίντεο: 
 






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου