Van Gogh Worldwide: Περιηγηθείτε δωρεάν στη ψηφιακή συλλογή του γνωστού ζωγράφου


Ο Βίνσεντ βαν Γκογκ ειναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ζωγράφους παγκοσμίως και η Ολλανδία μέσω του πρότζεκτ «Van Gogh Worldwide» προσφέρει στο κοινο δωρεάν πρόσβαση στα εργα του γνωστού καλλιτέχνη. Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο και περιηγηθείτε δωρεάν στα εργα του Βίνσεντ βαν Γκογκ σε μια ψηφιακή συλλογή περισσότερων από 1.000 αριστουργημάτων.

Ο Ολλανδός ζωγράφος Βίνσεντ βαν Γκογκ εν ζωή δεν αναγνωρίστηκε ως σημαντικός καλλιτέχνης. Ωστόσο μετά το θάνατό του, η φήμη του εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και σήμερα αναγνωρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους όλων των εποχών. Εζησε από το 1853 ως το 1890 και η μεγάλη πλειονότητα των διάσημων έργων του ολοκληρώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του.

Η δημιουργία της ψηφιακής συλλογής του ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια στο Άμστερνταμ από το Van Gogh Museum και σήμερα σχεδόν τα μισά από τα μετα-ιμπρεσιονιστικά έργα του Βαν Γκογκ προσφέρονται δωρεάν στο κοινο με σχολιασμό από ειδικούς. Στο «Van Gogh Worldwide» επίσης δίνονται πολλές πληροφορίες για τον δημιουργό και τα δημιουργήματά του, για τα μουσεία στα οποία στεγάζονται τα εργα του, λεπτομέρειες αποκατάστασης αλλα και φωτογραφίες του πίσω μέρους των έργων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  και περιηγηθείτε δωρεάν στα έργα του Vincent van Gogh σε μια ψηφιακή συλλογή περισσότερων από 1.000 αριστουργημάτων.









Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου