Κίνα: Σκύλος προσπαθεί να βοηθήσει γάτα που την χτύπησε αυτοκίνητο

Ένα συγκινητικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες μερες στο διαδίκτυο, σε αυτό εμφανίζεται
ένας σκύλος στη μέση ενός κεντρικου δρόμου να προσπαθεί να βοηθήσει μια γάτα που την χτύπησε αυτοκίνητο. Το συγκινητικό αυτό περιστατικό συνέβη στη Κίνα και ο σκύλος ονομάζεται Black Panther.

Στο βίντεο φαίνεται μια άψυχη γατούλα να εχει χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και ο σκυλάκος να προσπαθεί να την βοηθήσει, αφού πρώτα την έσυρε στην άκρη του δρόμου. Οι συγκινητικές αυτες στιγμές έγιναν στην πόλη Γκουανγκγιουάν, στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας. Μια σκηνή που πραγματικά θα σας κάνει να συγκινηθείτε, για την αγάπη που τα ζώα μπορούν και προσφέρουν απλόχερα. 

Ο ιδιοκτήτης του Μαύρου Πάνθηρα είπε πως δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως είδε το 
βίντεο όταν κυκλοφόρησε από κάποιον χρήστη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκύλος έκανε βόλτες στη γειτονιά εκείνη την ώρα, ενώ είναι εκπαιδευμένος να αποφεύγει αυτοκίνητα. 


Δείτε το βίντεο:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου